B Smart, Buy Smart, Pet Smart!
Pentru informatii si comenzi ne puteti gasi la tel: 021.2.50.50.50 sau 0723.325.215, email:office@petsmart.ro

Autentificare

Royal Canin Indoor 2kg

Royal Canin Indoor 2kg

( Royal Canin pt pisici )
56 Lei

Viata sedentara inseamna ca o pisica care traieste in casa dedica mai mult timp odihnei, meselor si toaletei in detrimentul exercitiilor fizice:
- Aceasta lipsa de exercitiu fizic poate duce la un tranzit digestiv mai lent, care poate cauza materii fecale moi si urat mirositoare.
- Viata sedentara creste riscul supraponderabilitatii.
- Sedintele lungi de toaletare cresc riscul formarii bezoarelor.

Reducerea mirosului materiilor fecale

Cu o putere mare de digestie, Indoor 27 reduce semnificativ mirosul materiilor fecale prin reducerea emanatiilor de hidrogen sulfurat cu o medie de 60%, in comparatie cu emanatiile scaunelor cauzate de alimentele obisnuite pentru pisicile care traiesc in casa; acest gaz, emanat de materiile fecale, are un miros extrem de neplacut. (Studiu Royal Canin, 2006)

Pastrarea greutatii optime

Datorita continutului moderat de calorii, adaptat la cel mai redus nivel de activitate al pisicilor care traiesc in casa, si suplimentului de L-carnitina, contribuie la reducerea depunerii grasimilor.

Eliminarea bezoarelor

Favorizata de o combinatie de fibre non-fermentescibile si pulpa de sfecla prin care este stimulat tranzitul intestinal si eliminarea firelor de par inghitite.

Ingrediente: Porumb, carne de pui deshidratata, izolat din proteina vegetala L.I.P*, grau, grasimi animale, fibre vegetale, proteine animale hidrolizate, minerale, pulpa de sfecla, ulei de soia, Fructo-Oligo-Zaharide, drojdii, fosfat de sodiu, ulei de peste, L-lizina, DL-metionina, taurina, extract de ceai verde si struguri (sursa de polifenoli), L-carnitina. *L.I.P.: proteina selectionata pentru gradul sau ridicat de asimilare.

Recomandari
Greutate pisica (kg) Zvelta Greutate optima Supraponderala
3 55g 45g -
4 75g
60g 50g
5 95g 75g 60g
6 110g 90g 70g
7+ - 105g 85g
+
-

Comentariiile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs.
Va rugam sa va logati pentru a scrie un comentariu.

Cautare MarcaLinkuri Utile

Cos Cumparaturi